Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

κ.Καρατζαφέρη, γιατί δεν ήρθατε φέτος στην παρέλαση της Θεσαλονίκης;;;

                                                                       (COOL!!!!)

Κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, συνήθιζε να μεταβαίνει στη συμπρωτεύουσα, βουλευτής γαρ Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης και στον επίσημο εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, παρευρισκόμενος και στη στρατιωτική παρέλαση, κάνοντας εν συνεχεία τις σχετικές πατριωτικές του δηλώσεις.


Φέτος, μυρισθείς προφανώς το τι θα γίνει...
(και έγινε), άλλαξε ρότα, έμεινε Αθήνα και πήγε να επισκεφθεί το σπίτι του Ιωάννη Μεταξά !!!


«Γάτα» ο Πρόεδρος και πανέξυπνος, αφού διείδε του τι μέλει γενέσθαι στη συμπρωτεύουσα, και μπράβο για τη διορατικότητά του!!!


Έκανε και τις παρακάτω δηλώσεις μάλιστα μετά την επίσκεψη, έμπροσθεν της οικίας του αείμνηστου Κυβερνήτη:


«Σε αυτό το σπίτι, πριν 71 χρόνια, η Ελλάδα βροντοφώναξε το γενναίο και ένδοξο »ΟΧΙ» δια στόματος Ιωάννη Μεταξά.


»ΟΧΙ» στην ταπείνωση, »ΟΧΙ» στην κατοχή. Σήμερα, 71 χρόνια μετά, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ένα δειλό »ναι». Η Ελλάδα δεν μπορεί να το συνυπογράψει. Ο πατριωτισμός των Ελλήνων πρέπει να το αποκρούσει».


Μαζί όμως με το Γιώργο Παπανδρέου, είπες και εσύ με το κόμμα σου 15 ΝΑΙ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ κύριε Πρόεδρε, που υπήρξε ο προάγγελος όλων των σημερινών δεινών και που άνοιξε την κερκόπορτα για να μπαινοβγαίνουν ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ, ΔΝΤδουδες και λοιποί κομισάριοι, που μάλιστα κάποτε τους παραχωρούσες και δωρεάν ευάερο και ευήλιο παραλιακό διαμέρισμα με θέα το Σαρωνικό, από ότι θυμάμαι. 


Εσύ το ξέχασες;


O ελληνικός λαός ΟΧΙ!




Νίκος Χριστοδουλόπουλος











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου