Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Κανέλλη: "Αυτές τις π*π*ρες ακούμε τόσες μέρες"






Έξω από τα δόντια τα είπε για άλλη μια φορά η Λιάνα Κανέλλη.
Η βουλευτής του ΚΚΕ είχε μια διαμάχη σε πρωινή εκπομπή για το εάν κλίνονται κάποιες λέξεις.
"Γιατί δεν κλίνετε τη λέξη Τρόικα; Γιατί λέτε της Τρόικα και όχι της Τρόικας; Μην την κρατάτε σαν κάτι ιερό. Όταν αναφέρεστε στο Λονδίνο, λέτε του London; Όχι, λέτε του Λονδίνου. Όταν μιλάτε για το Παρίσι, λέτε του Paris; Του Παρισιού λέτε. Λοιπόν, γιατί δεν κλείνουμε την Τρόικα;" ρώτησε χαρακτηριστικά τον παρουσιαστή.
Μέχρι που της έγινε μια "ακατάλληλη" ερώτηση "Το αγγούρι, γενική πως είναι;"
"Το αγγούρι ΔΕΝ κλίνεται. Δεν λυγίζει. Είναι σκληρό και μπαίνει ολόκληρο, αφού θέλεις την απάντηση", φώναξε η Λιάνα Κανέλλη.
Μάλιστα, με αφορμή τη περιβόητη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών και για το πολυσέλιδο κείμενο της τρόικας είπε:
"Θα μας το στείλουν με περιστέρι, με μαύρα κοράκια;" αναρωτήθηκε και σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες, είπε "Αυτές τις π*π*ρες ακούμε τόσες μέρες… τέλος πάντων…"

Πηγή : News247 

6 σχόλια:

  1. Αν υπήρχε νόμπελ λαϊκισμού θα υπήρχε τρελός ανταγωνισμός μεταξύ κανέλλης, καρατζαφέρ και αντωνάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ¨ Άλλος ένας αγωνιστής ........άλλη μια αγωνίστρια ...
    Συμφωνώ πάντως πώς επί 'μνημονίου' και μετά το έχει παρακάνει , δεν παύει όμως να είναι μία από τής καλύτερες( όσο καλός μπορεί να είναι ένας βουλευτής) και πιο αληθινές εκεί μέσα . Το στυλ της είναι άλλωστε γνωστό ... Αυτά.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισχύει αυτό. Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε μία βουλευτή σαν την κανέλλη από τις "καλύτερες", Δείχνει απόλυτα τον ξεπεσμό του πολιτικού συστήματος και της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήρεμα ρε ......
    Διακρίνω μία έντονη απέχθεια απέναντι στο ΚΚΕ και την κανέλη αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα σε κρίνει , απλά έχω μία ένσταση την οποία παραθέτω . ( Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιώ ελπίζω να μην προσβάλουν καθώς επεξηγούνται.)

    Ο ξεπεσμός προκατειλημμένε* αναγνώστη του NRS δεν φαίνεται από την θεώρηση τής κανέλη ώς μιά από τής καλύτερες. Ο ξεπεσμός φαίνεται από τη διάρθρωσή και τις τακτικές του πολιτικού συστήματος και κατ επέκταση της κοινωνίας . Απο την αρχή της δημιουργίας του και πιο έντονα τώρα στο τέλος .

    Άμα κάνεις μια απλή ανασκόπηση των τελευταίων πολιτικών γεγονότων και πολιτικών πράξεων δηλώσεων κλπ. θα αντιληφθείς λογικά πως ο τελευταίος που ευθύνεται για τον ξεπεσμό της ζωής μας είναι η κανέλη ....

    * Ο χαρακτηρισμός προκατειλημμένος πηγάζει από το γεγονός ότι άμα κοιτάξεις την σαπίλα της πολιτικής των τελευταίων και μη καιρών και διακρίνεις την κανέλη σαν αίτιο του ξεπεσμού του συστήματος τότε μάλλον φοράς γυαλάκια .... Φιλικά !!!!)

    Αυτα!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ για τα σχόλια σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μου επιτρέψεις να απαντήσω.

    Σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ υπεύθυνη την κανέλλη για τον ξεπεσμό του συστήματος ούτε έχω κάποια ιδιαίτερη απέχθεια προς το ΚΚΕ ή αν θέλεις καλύτερα, κάποια εντονότερη απέχθεια σε σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα.

    Πρώτον έχω αλλεργία στον λαϊκισμό από όποιο χώρο ή άτομο και αν προέρχεται. Και η κανέλλη αποδεικνύει για πολλοστή φορά τον λαϊκίστικο χαρακτήρα της(δεν είναι η μόνη).

    Δεύτερον έχω αλλεργία στα συντηρητικά κόμματα που προσκολλούνται σε δόγματα. Το ΚΚΕ δυστυχώς για την αριστερά (αν και δεν είναι το μόνο προβληματικό κόμμα στο χώρο της) έχει κολλήσει στον σοσιαλιστικό δόγμα την Σοβιετικής Ένωσης και της κεντρικής διαχείρισης από ένα λαϊκό νέου τύπου κόμμα, όπως θέλει να αυτοαποκαλείται. Δυστυχώς ή ευτυχώς όσο έχει πεθάνει ο καπιταλισμός έχει πεθάνει και ο σοσιαλισμός που ευαγγελίζεται το ΚΚΕ ως λύση. Και με αυτό έχω μεγάλο πρόβλημα.

    Τρίτον δεν βλέπω στο πρόσωπο της Κανέλλης κια της κάθε κανέλλης την αιτία του ξεπεσμού του συστήματος. Βλέπω το αποτέλεσμα του ξεπεσμού του συστήματος, στην αποδοχή ή/και υιοθέτηση των απόψεων αυτών των ατόμων από τον κόσμο. Θεωρώ λυπηρό το γεγονός ότι αυτά τα άτομα συγκαταλέγονται στους καλούς και αληθινούς πολιτικούς όταν κατ' ουσίαν, για μένα τουλάχιστον, αυτά τα άτομα αποτελούν λαϊκιστές δημαγωγούς, την άλλη πλευρά του νομίσματος. Η κυριαρχία του λαϊκισμού και των δημαγωγών στην κοινωνία ποτέ δεν ήταν καλή (βλέπε Γερμανία μεσοπολέμου). Δεν αφήνει χώρο στην υγιή σκέψη και στην ανάδειξη του καινούργιου.

    Και για να λέμε και τα καλά του ΚΚΕ και την Κανέλλης. Αρχικά το ΚΚΕ είναι ένα από τα λίγα κόμματα που στηρίζει τους εργαζόμενους αν και στρεβλά και χωρίς ουσία και η κανέλλη μέσα στον παραλήρημά της λέει και κάποιες αλήθειες όπως εξάλλου και οι περισσότεροι λαϊκιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mallon anwnimefile dn simpatheis to kke apo oti fenetai. pia einai i gnwmh soy nera?

    dromba

    ΑπάντησηΔιαγραφή