Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Γουρούνια έν δράση .....


Ο φακός κατέγραψε την σύλληψη ενός ατόμου, πιθανότατα αλλοδαπού. Διακρίνονται οι αστυνομικοί, να τον κλωτσάνε μέχρι την στιγμή που τον βάζουν στο περιπολικό, ενώ δίπλα τους, άλλοι, με πολιτικά (ασφαλήτες προφανώς)  δίχνουν "πρόθυμοι στη ομαλή 'εκβαση του έργου της αστυνομίας".....
Ακούστε τις φωνές του ανθρώπου που δέχεται την επίθεση

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:Η αισχρότατη απάντηση της ΕΛΑΣ
"Σύμφωνα με την επίσημη θέση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, έχει διαταχθεί έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί το ακριβές του περιστατικού για τον χρόνο στον όποιον φέρεται  ότι τελέστηκε –τέλη Ιανουαρίου 2012- .
Έχει ζητηθεί από τη Άμεση Δράση να ελεγχθούν τα βιβλία συμβάντος εκείνης της χρονικής περιόδου, προκειμένου να εντοπιστεί  το υπηρεσιακό όχημα το οποίο έχει καταγραφεί στο υλικό ερασιτεχνικής λήψης.
Παράλληλα έχει ζητηθεί η ταυτοποίηση των στοιχείων των δύο αστυνομικών οι οποίοι φέρονται να «πρωταγωνιστούν» στα πλάνα που έχουν καταγραφεί, ώστε να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν.
Εν αναμονή ανακοίνωσης του Αρχηγείου, η ΕΛΑΣ επιφυλάσσεται να προχωρήσει στην οποιαδήποτε δήλωση αφορά στο συμβάν μέχρι την ολοκλήρωση του Διοικητικής Έρευνας η οποία διεξάγεται."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου