Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011


Νεα συνέλευση των απογραφέων για τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων

apoγραφεις.jpg

Νέα συνέλευση έχουν σήμερα οι απογραφείς στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ στις 18.00 προκειμένου να συζητήσουν τρόπους και κινητοποιήσεις για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

"Πέντε μήνες μετά την εθνική απογραφή 2011, δεκάδες χιλιάδες άνεργοι και άνεργες που εργαστήκαμε ως απογραφείς και τομεάρχες, σε καθεστώς ανασφάλιστης εργασίας, παραμένουμε απλήρωτοι. Προφανώς και δε μένουμε με σταυρωμένα χέρια. Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει δύο συνελεύσεις στη Θεσσαλονίκη, μία παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΕΛΣΤΑΤ και συμμετείχαμε με μπλοκ στη μεγαλειώδη απεργιακή πορεία της 19ης Μάη. Αντίστοιχες κινήσεις πραγματοποιούνται και στην Αθήνα." αναφέρουν σε ανακοίνωση τους.

"Καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια να έρθουμε σε επικοινωνία και συντονισμό με τους υπόλοιπους 7000 απλήρωτους συναδέλφους μας στη Θεσσαλονίκη πράγμα όμως φύσει δύσκολο καθώς δεν υπάρχει σαφής εργασιακός χώρος." επισημαίνουν ενώ καλούν απογραφείς και τομεάρχες,να έρθουν άμεσα σε επαφή μαζί τους στις παρακάτω διευθύνσεις: apografeistomearxes@gmail.com ,https://www.facebook.com/apografeistomearxes .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου