Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Με κατάσχεση του ΙΧ της απειλείται μέλος του κινήματος «Δεν πληρώνω»


Με κατάσχεση του ΙΧ της απειλείται μέλος του κινήματος «Δεν πληρώνω»
Η πρώτη κατάσχεση οχήματος μέλους του κινήματος «Δεν πληρώνω διόδια» επιχειρήθηκε να γίνει στις 9.00 το πρωί στα Κιούρκα. Εξαγριωμένοι κάτοικοι απέτρεψαν την κατάσχεση και αυτή τη στιγμή έχουν σηκώσει τις μπάρες στα διόδια Αφιδνών και στα 2 ρεύματα.
Αστυνομικοί συνοδεία 3 δικαστικών επιμελητών πήγαν στο σπίτι γυναίκας που δεν πλήρωνε διόδια και της είχε βεβαιωθεί χρέος 530 ευρώ το οποίο είχε 20πλασιαστεί με αποτέλεσμα να έχει φτάσει το ποσόν στις 10.600 ευρώ.
Όπως καταγγέλει η κυρία Σοφία Κοροβέση «χωρίς να υπάρχει δικαστική απόφαση καθώς την περασμένη Δευτερα η υπόθεση πήρε αναβολή οι δικαστικοί επιμελητές εμφανίστηκαν στο σπίτι μου στα Κιουρκα και απαίτησαν να καταβάλω άμεσα σε μετρητά 10.600 ευρώ ή αλλιώς θα μου πάρουν το αυτοκίνητό μου.
Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Αμέσως μαζεύτηκε εξαγριωμένος κόσμος έξω από το σπίτι μου και πριν λίγο η αστυνομία και οι δικαστικοί επιμελητές έφυγαν.
Εμείς για να βγούμε από το σπίτι μας πρέπει κάθε φορά να δίνουμε 2, 05 ευρώ ακόμη και για να πάμε στη δουλειά μας ή στην τράπεζα, δηλαδή εγώ χρειάζομαι 8,20 την ημέρα. Μια τετραμελής οικογένεια σαν τη δική μου χρειάζεται 1.200 ευρώ το μήνα. Που θα τα βρούμε αυτά τα λεφτά;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου